A. Rekisterinpitäjät

Toivotamme sinut tervetulleeksi Volkswagenin verkkosivustolle ja kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan.

Toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjinä toimivat

Volkswagen Group Charging GmbH
Mollstraße 1,
10178 Berliini, Saksa

sekä 

Volkswagen AG 
Berliner Ring 2
38440 Wolfsburg, Saksa

Jäljempänä kerromme sinulle miten keräämme, käsittelemme ja käytämme tietojasi.

B. Henkilötietojesi käsittely

I. Lokitietojen käsittely

Kun käytät verkkosivustoa, internetselaimesi välittää automaattisesti tiettyjä tietoja, jotka tallennamme ns. lokitiedostoihin. Erityisesti seuraavia tietoja välitetään automaattisesti:

  1. anonyymi evästetunnus
  2. käyttämäsi selain
  3. vierailusi päivämäärä ja kellonaika
  4. verkkosivumme, joilla olet käynyt
  5. verkkosivu, josta tulit sivuillemme
  6. sen päätelaitteen IP-osoite, jolta käsin online-tarjontaa käytetään.

Näiden tietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti verkkosivuston toiminnan mahdollistamiseksi. Tiedot poistetaan 14 päivän kuluttua.

Käytämme tämän verkkosivuston ylläpitoon henkilötietojen käsittelijää Shopify International Limited, Victoria Buildings, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Ireland (”Shopify”), joka käyttää henkilötietojen käsittelijää Shopify Inc., 33 New Montgomery St. Suite 750, San Francisco, California 94105, USA (”Shopify Inc.”). Shopify Inc. täyttää EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn vaatimukset. Privacy Shield -sopimus säätelee sellaisten henkilötietojen suojausta, jotka siirretään jostakin EU:n jäsenvaltiosta Yhdysvaltoihin. Se varmistaa, että siirrettyjä tietoja koskee EU:n tasoon verrattavissa oleva tietosuoja myös Yhdysvalloissa. Näet Shopify Inc:n sertifioinnin täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TdbJAAS&status=Active. Shopify käyttää alihankkijoita henkilötietojen käsittelyssä. Näet ne seuraavasta linkistä: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR/subprocessors.

II. Yhteys ja asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse ja puhelimitse ja esittää meille asiasi. Tässä yhteydessä käsittelemme palvelupyynnössä antamiasi tietoja (mukaan lukien henkilötiedot), joiden perusteella otamme sinuun yhteyttä ja käsittelemme asiasi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).

Käsittelyssä meitä tukee Volkswagen AG, Berliner Ring 2, 38440 Wolfsburg, Saksa, henkilötietojen käsittelijänä sekä Majorel Berlin GmbH, Wohlrabedamm 32, 13629 Berliini, Saksa. Tietosi tallennetaan myös CRM-järjestelmäämme. Henkilötietojen käsittelijänä toimii Salesforce.com, Inc. (The Landmark @ One Market Street, San Francisco, CA 94105, USA). Koska Salesforce.com, Inc.:n pääsyä tietoihin ei voida sulkea pois, on solmittu ns. EU-mallisopimus takaamaan asianmukainen tietojenkäsittely Euroopan ulkopuolisissa maissa. Sovellettavat EU-mallisopimuslausekkeet löytyvät osoitteesta https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087. Me poistamme tietosi heti kun olemme vastanneet asiaasi sinua tyydyttävällä tavalla, jollei muita säilytysaikoja (esimerkiksi verotukseen liittyviä säilytysaikoja) ole noudatettava. 

III. Käsittely tilaukseesi liittyen

Käsittelemme tilausprosessissa ilmoittamiasi tietoja sopimuksen täytäntöön panemiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta). Siihen tarvittavia henkilötietoja ovat henkilökohtaiset yhteys- ja tunnistetiedot (mm. nimi, osoite ja sähköpostiosoite) sekä IT-käyttötiedot (mm. tilaustunnus, tilausaika) ja pankkitiedot (ks. kohta ”Tietojenkäsittely maksun yhteydessä”). Verkkokaupan toteutuksesta vastaa Shopify International Limited, Victoria Buildings, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Ireland (”Shopify”), joka käyttää henkilötietojen käsittelijää Shopify Inc., 33 New Montgomery St. Suite 750, San Francisco, California 94105, USA (”Shopify Inc.”). Shopify Inc. täyttää EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn vaatimukset. Privacy Shield -sopimus säätelee sellaisten henkilötietojen suojausta, jotka siirretään jostakin EU:n jäsenvaltiosta Yhdysvaltoihin. Se varmistaa, että siirrettyjä tietoja koskee EU:n tasoon verrattavissa oleva tietosuoja myös Yhdysvalloissa. Näet Shopify Inc:n sertifioinnin täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TdbJAAS&status=Active. Shopify käyttää alihankkijoita henkilötietojen käsittelyssä. Näet ne seuraavasta linkistä: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR/subprocessors

Henkilötietojasi käsitellään ainoastaan sen ajan kuin on tarpeellista yllä mainittuja tarkoituksia varten. Poistamme henkilötietosi, jos myöhemmin peruutat antamasi suostumuksen henkilötietojesi käsittelyä koskien tai jos olemme velvollisia poistamaan tiedot lainsäädännöstä johtuen. Poistamme henkilötiedot lähtökohtaisesti heti sen jälkeen, kun perustetta niiden käsittelylle ei enää ole ja jos tietojen säilyttäminen ei ole enää tarpeen.

Mikäli olemme ulkoistaneet tietojesi käsittelyn kolmansille palveluntarjoajille, olemme solmineet heidän kanssaan tietojenkäsittelyä koskevan sopimuksen. Käyttämämme palveluntarjoajat valitaan huolellisesti - kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että palveluntarjoajat ovat sitoutuneet käsittelemään tietojasi edellyttämällämme tavalla ja että he pystyvät takaamaan riittävän tietosuojan tason myös teknisesti ja organisatorisesti. Lisäksi valvomme käyttämiämme palveluntarjoajia säännöllisin väliajoin.

Tietojasi saatetaan käsitellä EU:n ulkopuolisissa maissa. Tällaisten palveluntarjoajien kanssa, jotka saattavat käsitellä tietojasi EU:n ulkopuolella, on laadittu tietojenkäsittelyä koskeva sopimus, joihin on sisällytetty EU:n komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet tietosuojan tason takaamiseksi. Voit tutustua sopimuslausekkeisiin osoitteessa: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087.

Verkkokaupassa tehtävä ennakkotarkastus

Voidaksemme arvioida SEAT Charger -latauslaitteen asennusmahdollisuuden, esitämme sinulle verkkokaupassa tehtävässä ennakkotarkastuksessa kysymyksiä esimerkiksi asennustilasta ja virransyötöstä. Voit tallentaa verkkokaupassa tehtävän ennakkotarkastuksen tulokset ja tarkastella niitä Tilini-kohdassa kun olet kirjautunut sisään SEAT-käyttäjätilillesi (katso seuraava kohta). Jos sinulla ei vielä ole tiliä, tulosten tallentamiseksi sinun on ensin luotava SEAT-käyttäjätili. Ilman käyttäjätiliä et voi tallentaa verkkokaupassa tehtävän ennakkotarkastuksen tuloksia.

SEAT Chargerin tilaus ja asennuspalvelu

Tilaaminen SEAT- tai CUPRA-käyttäjätilillä:

Tilauksessa tarvittavan profiilin luontiin ja hallintaan tarvitset joko SEAT ID- tai CUPRA ID -käyttäjätilin, jonka antaa käyttöön SEAT, S.A., Autovía A-2, Km. 585, Martorell (Barcelona, Espanja), merkitty Barcelonan kaupparekisteriin, julkaisu 23.662, lehti 1, sivunumero B-56.855 (”SEAT”). SEAT ID:llä tai CUPRA ID:llä voit kirjautua useisiin SEATin tai kolmannen osapuolen palveluihin (esim. verkkosivustoihin tai sovelluksiin). Se on käyttäjätili, jolla voit hallinnoida tietojasi keskitetysti. Rekisteröitymiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja itse valitsemasi salasana.

Huomaa SEAT ID:tä tai CUPRA ID:tä koskeva yksityiskohtainen SEATin tietosuojalauseke. Näet sen osoitteesta https://vwid.vwgroup.io/data-privacy.

Tilaaminen vieraana:

Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen vieraana ilman rekisteröitymistä. Jos haluat käyttää tätä tilaustapaa, me keräämme ja käsittelemme vieraana tekemääsi tilausta varten tarvitsemiamme tietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Tilaus jälleenmyyjän kautta:

Tilausprosessin aikana jälleenmyyjä auttaa mielellään mikäli tilauksessa herää kysyttävää. Tarvittaessa jälleenmyyjä voi lisätä ostoskoriin tuotteet asiakkaan puolesta hänen toiveidensa mukaisesti. Tällöin ostoskorin sisällöstä lähetetään yhteenveto sähköpostiin. Sähköposti sisältää linkin, jonka kautta voi halutessaan muokata tilausta tai hyväksyä sen. Tilauksen voi lähettää eteenpäin rekisteröitymättä tai hyödyntämällä jo olemassa olevaa SEAT ID:tä tai CUPRA ID:tä. Toimenpiteen ehtona on, että sähköpostiosoite on lähetetty jälleenmyyjälle. Huomioithan, että mikäli teet tilauksen jälleenmyyjäsi avustuksella, on hän vastuussa hänelle antamiesi henkilötietojen hallinnasta. Ellillä ei ole pääsyä näihin tietoihin. Jälleenmyyjän erikseen niin pyytäessä Elli toimittaa hänelle yhteenvedon tilauspäivästä, sisällöstä sekä ostoskorin yksilöllisestä tunnistenumerosta.

Tilauksen hallinnointi ja peruuttaminen

Jos olet käyttänyt tilaukseen SEAT-käyttäjätiliä, voit katsella, hallinnoida ja peruuttaa tekemiäsi tilauksia Tilini-kohdassa. Voit määritellä peruutettavien tuotteiden lukumäärän napsauttamalla ”Peruuta tuote”. Voit myös antaa halutessasi syyn peruutukselle.
Jos tilaat rekisteröitymättömänä vieraana, voit tehdä muutoksia tilaukseesi tai peruuttaa tilauksesi asiakaspalvelumme kautta.

Asennustarkastus kotonasi, laitteen asennus ja käyttöönotto

Jotta voimme tehdä kotonasi tarkastuksen sekä myöhemmin mahdollisesti SEAT Charger -latauslaitteen asennuksen ja käyttöönoton sekä näihin liittyvät huollot ja korjaukset tai laitteen purkamisen, me välitämme yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti ja tarvittaessa puhelinnumero) sekä haluamasi tuotteen ja palvelun tiedot alueellasi olevalle asennuskumppanillemme. Asennuskumppanimme on yhteydessä sinuun ajankohdan sopimiseksi. 

Toimeksiannostamme toimivat asentajamme:

Maa

Asentaja

Saksa

Alpiq Energie Deutschland GmbH
Kantstr. 21, 10623 Berliini
Modis GmbH
Wolfsburger Landstraße 6a, 38442 Wolfsburg

Sveitsi

Alpiq E-Mobility AG
Brandschenkestrasse 150, CH-8002 Zürich

Italia

Alpiq Energia Italia S.p.A.
Via Marostica 1, IT-20146 Milano

Puola

Modis GmbH
Wolfsburger Landstraße 6a, 38442 Wolfsburg

Suomi

Plugit Finland
Keskuojankatu 13, 33900 Tampere

Espanja

FENÍE ENERGÍA
Calle Jacinto Benavente 2B, Planta Baja.
28232 Las Rozas de Madrid

Ruotsi

DEFA AB
Finlandsgatan 40, 164 74 Kista

Ranska

ZEborne
40, rue de Paris, 92200 Boulogne-Billancourt

Iso-Britannia, Irlanti

Centrica PLC
Millstream Maidenhouse Road, SL4 5GD Windsor, Yhdis-tynyt kuningaskunta


Asentajamme saattaa kerätä sinulta myös muita tietoja, jotka ovat tarpeen tilaamasi asennuksen suorittamista varten. Tällaisia tietoja, joita asentajamme saattaa kerätä, ovat muun muassa tekniset yksityiskohdat, kuten tiedot olemassa olevasta sähkönsyötöstä ja mahdollisuudesta internetyhteyden asentamiseen. Asentajamme käyttää tietojasi ainoastaan asennuksen suorittamista varten ja mahdollisesti jatkossa tarvitsemiesi palveluiden suorittamista varten. Meillä ei ole pääsyä asentajamme keräämiin tietoihin. 

Logistiikkapalvelu

Toimitamme logistiikkapalvelun tarjoajallemme Arvato Distribution GmbH:lle, (Gottlieb-Daimler Str. 1 33428 Harsewinkel, Saksa) yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti ja tarvittaessa puhelin-numero) sekä muut tilaukseen liittyvät tiedot, jotta voimme toimittaa tilaamasi laitteiston.

Toimitus voidaan tehdä vaihtoehtoisesti myös suoraan valitulle asentajalle, jos niin haluat.

Tietojenkäsittely maksun yhteydessä

Tässä verkkokaupassa käytettävien maksutapojen (esim. luottokortti) toteutukseen käytämme maksupalveluntarjoajaa Adyen BV, Simon Carmiggelstraat 6-50, 1011 DJ Amsterdam, Alankomaat. Kaksivaiheisen tunnistautumisen (3D-Secure) toteutukseen luottokorttitapahtumien yhteydessä käytämme palveluntarjoajaa CardinalCommerce Corporation, 8100 Tyler Blvd., #100, Mentor, Ohio 44060, USA, (”CardinalCommerce”). Kummallekin palveluntarjoajalle voidaan maksuprosessin yhteydessä välittää maksutietojasi (esim. luottokorttitiedot) sekä muita henkilötietoja (esim. laskutusosoite), mikäli ne ovat välttämättömiä maksun käsittelyssä. Adyen BV ja CardinalCommerce käsittelevät tietojasi omalla vastuullaan pankkipalvelujen puitteissa, kun siihen on tarve, ja ovat siksi itse vastuussa tiedoista. Petosten tunnistamiseksi Adyen käsittelee lisäksi henkilötietojasi (esim. nimi, laskutus- ja/tai toimitusosoite, sähköposti ja puhelinnumero) henkilötietojen käsittelijänämme. Lisätietoja Adyenin tietosuojasta näet osoitteesta: www.adyen.de ja CardinalCommercen tietosuojasta osoitteesta: https://usa.visa.com/legal/privacy-policy.html.

SEAT Chargerin käyttöönotto ja konfigurointi

Ostaessasi SEAT Chargerin voit valita WLAN-yhteydellä tai LTE-matkapuhelinstandardilla varustetun mallin. SEAT Chargerin (sis. WLAN-yhteyden tai LTE-matkapuhelinstandardin) viestintävalmiuden ja ajantasaisuuden takaamiseksi se välittää säännöllisesti seuraavia laitekohtaisia teknisiä tietoja salattuina Volkswagen Group Charging GmbH:n IT-järjestelmiin, joissa niitä käsitellään: laitetunnus, merkki, sukupolvi, laitetyyppi ja ohjelmistoversio.

Jos haluat lisäksi käyttää muita verkkopalveluita (latausjaksojen ohjaus ja analysointi) SEAT Chargerin yhteydessä, se täytyy yhdistää olemassa olevaan SEAT- tai CUPRA-käyttäjätiliisi. Verkkopalveluiden käytön yhteydessä niiden toteuttamiseksi ja tuottamiseksi välitetään seuraavia henkilötietoja ja laitekohtaisia lisätietoja Volkswagen Group Charging GmbH:n IT-järjestelmiin, joissa niitä käsitellään: asiakastunnus, tilastot, latausprosessin tiedot, tila, yhteyden tila ja viimeisimmän yhteydenmuodostuksen aikaleima.

Vaihtoehtoisesti voit myös valita laitteen, jossa ei ole liitettävyystoimintoja. Jos valitset iV Chargerin tällaisen version, mitään tietoja ei välitetä Volkswagen Group Charging GmbH:n IT-järjestelmiin.

IV. Suostumus mainontaan

Mikäli haluat saada tietoa tuotteistamme, voit tilata meiltä mainoksia. Käsittelemme antamasi suostumuksen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta) puitteissa seuraavia tietoja mainostarkoituksessa: sukunimi, etunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Voit milloin tahansa perua Volkswagen Group Charging GmbH:lle antamasi suostumuksen kyseisestä ajankohdasta eteenpäin. Lisätietoja oikeuksistasi löydät tämän tietosuojaselosteen kohdasta ”Oikeutesi”.

Kun peruutat suostumuksesi, henkilötietosi poistetaan, jollei muita säilytysaikoja (esimerkiksi verotukseen liittyviä säilytysaikoja) ole noudatettava.

C. Evästeiden ja seurantatyökalujen käyttö

Volkswagen Group Charging GmbH käyttää verkkosivustoillaan erilaisia evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät konfiguraatiotietoja. Tiedostot tallennetaan tietokoneellesi. Evästeet voidaan jakaa pääpiirteittäin kolmeen kategoriaan. On olemassa evästeitä, jotka ovat ehdottoman tarpeellisia verkkosivuston toiminnan kannalta (ns. toiminnalliset evästeet), evästeitä, jotka parantavat käyttäjäkokemusta sivustolla ja tallentavat esimerkiksi kieliasetuksesi (ns. mukavuusevästeet), ja evästeitä, joiden perusteella luodaan pseudonymisoitu käyttöprofiili (ns. seurantaevästeet, analysointi- ja markkinointievästeet).

Voit milloin tahansa perua antamasi suostumuksen tietojenkäsittelylle kuvattujen evästeiden ja seurantatyökalujen avulla kyseisestä ajankohdasta eteenpäin klikkaamalla seuraavaa linkkiä tai muuttaa evästemieltymyksiäsi Cookie Consent Managerissamme:

[Evästemieltymysten muuttaminen]

Lisätietoja evästeistämme saat evästekäytännöstä https://seat-webshop.fi.elli.eco/pages/cookie-policy

Google Analytics

Verkkosivumme käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka omistaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (”Google”). Google Analytics käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita, jotta voimme analysoida ja parantaa verkkosivuamme sen perusteella, miten toimit sivustollamme. Oikeusperuste tälle tietojenkäsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta f. Google voi siirtää ja tallentaa tässä yhteydessä kertyviä tietoja arvioitaviksi Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle. Jos henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, Googlea koskee EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely. Google Analytics kuitenkin lyhentää IP-osoitteesi ennen käyttäjätilastojen arviointia niin, että henkilöllisyyttäsi ei voi selvittää. Google Analyticsiin lisättiin verkkosivullamme koodi ”anonymizeIP”, jotta varmistetaan IP-osoitteiden kerääminen anonymisoituina. Google Analyticsilla Google käsittelee evästeiden avulla hankittuja tietoja arvioidakseen verkkosivun käyttöäsi, kootakseen raportteja verkkosivun toiminnasta verkkosivun omistajalle ja tuottaakseen muita verkkosivun ja internetin käyttöön liittyviä palveluita. Jos käytät Google-tiliä, Google voi Google-tilille tallentamiesi asetusten mukaisesti yhdistää Googlen verkkoselaimen ja sovellusselaimen historiasi Google-tiliisi ja käyttää Google-tilisi tietoja mainosten yksilöllistämiseen. Jos et halua tällaista kohdistusta Google-tiliisi, sinun täytyy kirjautua ulos Google-tililtä ennen verkkosivumme käyttöä. Jos olet aktivoinut yksilöllistetyt mainokset Google-tililläsi, Google voi verkkosivukäytöksesi perusteella luoda tietomalleja ja raportteja, joista näkyy esimerkiksi, millä laitteella olet ensimmäistä kertaa napsauttanut mainosta ja millä laitteella olet tehnyt mahdollisen oston. Nämä tietomallit ja raportit perustuvat satunnaisiin näytteisiin, ja ne on pseudonymisoitu anonyymeiksi, emmekä tunnista niiden perusteella yksittäistä Google-käyttäjää.

D. Oikeutesi

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet, joihin voit vedota milloin tahansa. Lisätietoja oikeuksistasi saat tietosuojavastaavaltamme.

Oikeus saada pääsy tietoihin: Sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisessa laajuudessa.

Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus vaatia meitä oikaisemaan virheelliset tai epätarkat henkilötietosi.

Oikeus tietojen poistamiseen: Sinulla on oikeus vaatia tietojesi poistamista tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaisissa tilanteissa. Voit esimerkiksi pyytää tietojesi poistamista, jos niitä ei enää tarvita siihen käyttötarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Voit pyytää poistamista myös silloin, kun käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella ja perut kyseisen suostumuksen.

Oikeus rajoittaa käsittelyä: Sinulla on oikeus vaatia tietojesi käsittelyn rajoittamista, jos yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan edellytykset täyttyvät.

Oikeus vastustaa käsittelyä: 

Lisäksi sinulla on oikeus tietyissä tilanteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käsittely suoramarkkinointia varten. Sama koskee profilointia siltä osin, kuin se on yhteydessä suoramarkkinointiin.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Jos tietojenkäsittely perustuu suostumukseen tai sopimuksen täyttämiseen ja tietojenkäsittely on automaattista, sinulla on oikeus saada tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Perumisoikeus: Siltä osin kuin tietojenkäsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus koska tahansa perua suostumuksesi.

Oikeus tehdä valitus: Jos uskot, että käsittelemme tietojasi väärin, voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle koskien tietojesi käsittelyä.

E. Yhteyshenkilösi

Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavamme on yhteyshenkilösi tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä:
Volkswagen Group Charging GmbH
Mollstraße 1, 10178 Berliini, Saksa
privacy@elli.eco

Päivitetty kesäkuussa 2020

Etsi sivustoltamme

Mahtavaa! Näyttää siltä, että kotilatausaseman asennus kotiisi on mahdollista.

Valmistaudu sähköisen tulevaisuuden seuraavaan vaiheeseen.

Konfiguroi Charger-latauslaite ja asennus

Kiitos antamistasi tiedoista.

Charger-latauslaitteesi asentamiseen saattaa liittyä joitakin haasteita, mutta älä huolehdi, teemme parhaamme löytääksemme ratkaisun.

Alla löydät ratkaisuehdotuksia yleisimpiin haasteisiin:

Haaste 1:

Parkkipaikkasi sijaitsee kerros- tai rivitalossa tai liikerakennuksessa.

Kuinka edetä:

Tarkista onko parkkipaikkasi lähistöllä jo muita latauspisteitä asennettuna.

√ Latauspisteitä asennettu:

Siinä tapauksessa latauslaitteemme asennus on todennäköisesti mahdollista. Usein luvan saaminen vuokranantajalta/kiinteistön omistajalta voi kestää jonkin verran, mutta jos latauslaitteita on jo asennettu, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lupa.

Tilauksesi jälkeen, asennuksen yhteistyökumppanimme ottaa yhteyttä kartoittaakseen asennuskohteen sopivuuden puhelimitse. Jos kartoituksen tulos ei vastaa perusasennuspakettiamme, saat häneltä tarjouksen lisätöiden suorittamisesta.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

X Ei asennettuja latauslaitteita:

Asennuskohteen kartoitus voi viedä enemmän aikaa ja saattaa ylittää perusasennuspakettimme sisällön. Lupien saaminen kaikilta vuokranantajilta/ rakennuksen omistajilta voi aiheuttaa lisävaivaa.

Tilauksesi jälkeen, asennuksen yhteistyökumppanimme ottaa yhteyttä kartoittaakseen asennuskohteen sopivuuden puhelimitse. Jos kartoituksen tulos ei vastaa perusasennuspakettiamme, saat häneltä tarjouksen lisätöiden suorittamisesta. Hän voi myös auttaa sinua lupien hankkimisessa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haaste 2:

Et ole kiinteistön omistaja eikä sinulla (vielä) ole vuokranantajalta saatua lupaa tehdä sähköasennuksia.

Kuinka edetä:

Hanki lupa latausaseman asennukseen ennenkuin jatkat tilausta.

Haaste 3:

Sinulla ei ole parkkipaikkaa, joka on jo valmiiksi liitetty sähköverkkoon.

Kuinka edetä:

Tarkista onko parkkipaikan etäisyys lähimpään pistorasiaan enemmän kuin 10 metriä.

√ Kyllä, enemmän kuin 10 metriä:

Asennus saattaa olla vaativampi kuin perusasennuspakettimme. Tilauksesi jälkeen, asennuskumppanimme ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa asennuskohteen. Hän tekee tarjouksen lisätöiden suorittamisesta, jos ne ovat tarpeellisia.

X Vähemmän kuin 10 metriä:

Asennus on todennäköisesti mahdollista ja saattaa olla mahdollinen  perusasennuspakettimme hinnalla. Tilauksesi jälkeen, asentajamme ottaa yhteyttä kartoittaakseen asennuskohteen ja jos kartoituksen tulos ei vastaa perusasennuspakettiamme, saat häneltä tarjouksen lisätöiden suorittamisesta.

Haaste 4:

On olemassa riski, että sähkösopimukseen perustuvan liittymätehon vuoksi et voi hyödyntää Charger -latauslaitteen täyttä tehoa

Kuinka edetä:

Mikäli sähköliittymäsi teho ei ole selvästi alle 7 kW:n, ei ole syytä huoleen. Jos teho on matalampi, lataus latauslaitteen täydellä teholla ei ole mahdollista. Jos haluat hyödyntää latausasemasi täyden tehon, suosittelemme, että otat yhteyttä kiinteistönomistajaan tai paikalliseen sähköyhtiöön selvittääksesi, voiko sähköliittymäsi tehoa korottaa. Asennuskumppanimme auttaa sinua mielellään.

Haaste 5:

Ajoneuvon läheisyydessä ei ole suoraa seinää, jonka vähimmäisleveys olisi 30 cm ja johon kotilatausasema voitaisiin kiinnittää.

Kuinka edetä:

Latausasema tulisi kiinnittää seinään tai vastaavaan suoraan pintaan, joka on tarpeeksi kestävä kantamaan aseman painon.

Jos parkkipaikkasi lähettyvillä ei ole tällaista seinää, asennuskumppanimme yrittää läytää sopivan vaihtoehdon. Vaihtoehtoisen asennuspaikan, kuten pylvään, aiheuttamat lisätyöt, eivät välttämättä kuulu perusasennuspakettiimme. Suosittelemme, että lähetät tilauksen ja selvität asennuksen yksityiskohtia asennuskumppanimme kanssa. Jos asennuksen kulut ylittävät odotuksesi, voit perua tilauksen.

Konfiguroi Charger -latauslaite ja asennus

Onko Charger-latauslaitteeni asennus kotiini mahdollista?

Tarkasta vain muutamalla napsautuksella, onko Charger -latauslaitteen asennus kotiisi mahdollista. Saat arvion siitä, täyttääkö kotisi asennuksen perusedellytykset. Riippumatta tuloksesta, teemme parhaamme asentaaksemme latauslaitteesi.

Kysymys { data.currentQuestion.index | plus 1 }/{ data.questionLength }

Great - You are OLEV eligible.

Save up to £ 350 now and finanlize your configuration.

Continue with £350 OLEV grant

Sorry - it seems your are not OLEV eligible

In order to check out OLEV grant requirements you can visit our financial funding page or finanlize your Seat charger configuration without OLEV.

Continue without OLEV grant

Check your OLEV eligibility

The OLEV grant will reduce the cost of your Seat Charger Pro and its installation by £350. We can apply on your behalf for the grant in case you meet the following requirements. Please check them and confirm your eligibility. To learn more about the OLEV grant scheme please have a look at the section Financial Support or find out more on the OLEV website.

Kysymys { data.currentQuestion.index | plus 1 }/{ data.questionLength }

on lisätty ostoskoriin

Näytä ostoskori